Protect Gehoorbescherming voor particulieren

Protect Gehoorbescherming, een bedrijf dat al jaren bekend staat als kwaliteitsleverancier van otoplastieken, biedt nu ook voor de privé gebruiker van gehoorbescherming een geheel nieuwe lijn producten aan.

Oordoppen set

De prijs is inclusief thuisbezoek voor het maken van de afdrukken.

Otoplastieken Hard of Zacht
Nu per set € 148,83 (incl. BTW)

Je kunt optioneel nog een schoonmaaksetje bestellen voor € 20,57 (incl. BTW)

Bestel nu

Muziek

Dit type op maat gemaakte oordoppen is speciaal voor mensen die demping zoeken bij muziek. Dit kan zijn bij het uitgaan, zelf musiceren of bijvoorbeeld bij het werken in een discotheek. Het filter is zo geconstrueerd dat zowel de hoge als lage tonen zoveel mogelijk gelijkmatig gedempt worden. Hoge tonen worden echter altijd meer gedempt dan lage tonen. Hier dient rekening mee te worden gehouden bij de aanschaf.

Motorsport

Als je aan het motorrijden bent, kan de ruis die tijdens het rijden ontstaat, ongemerkt veel energie kosten. De op maat gemaakte oordoppen voor motorrijders nemen het grootste deel van deze ruis weg. Hierdoor kan er een stuk comfortabeler gereden worden en komt u energieker op uw bestemming aan.

Schietsport

Bij het uitoefenen van schietsport krijgt het gehoor het flink te verduren, daarom is het belangrijk om de oren goed te beschermen. De schietsport otoplastieken hebben een filter dat maximale demping geeft. Zo worden uw oren optimaal beschermd.

Rust en Vliegreis

Dit type gehoorbescherming is voor mensen die last hebben van lawaai, of die overdag meer rust willen in een lawaaierige omgeving, om bijvoorbeeld beter te kunnen studeren. Dit type otoplastiek is ook geschikt voor mensen die tijdens het vliegen meer rust willen. Lawaai wordt zoveel mogelijk weggenomen, terwijl de oren wel ontlucht worden om een gesloten gevoel te voorkomen. Helemaal stil kunnen de op maat gemaakte oordoppen het helaas niet maken. Hier dient rekening mee te worden gehouden bij de aanschaf.

Met of zonder aanpakje?

Voor de werksituatie worden de otoplastieken standaard geleverd met een aanpakje. Dit is een klein stukje dat uitsteekt waar normaal het koordje aan vast zit. Ook kun je de oordop hier aan vast pakken om hem uit het oor te halen. Voor privé gebruik kan het soms handiger zijn om hem zonder aanpakje te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan motorrijden of het gebruik door muzikanten. De oordop valt dan minder op, maar is wel minder handig uit het oor te halen. Bij het aanmeten kunt u aangeven of u de gehoorbescherming met of zonder aanpakje wilt.

Waarom hoeven bedrijven maar € 93 euro te betalen en ik € 148,83?

Bedrijven betalen bij afname van 1 set € 93 plus € 30 euro voorrijkosten, totaal € 123. Inclusief BTW is dit € 148,83 Ongeveer hetzelfde dus!

Checkmark

Inclusief luxe etui

Checkmark

Inclusief draagkoord en klem

Checkmark

Inclusief 2 jaar garantie